Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
lhtkick

cant run cncnet5.2 win7 x64

Recommended Posts

Posted (edited)

XNA  framework had installed,

CNCNET5.1  ok,    Ver5.2 cant  launch....  lol

2019-08-29_113119.jpg

2019-08-29_113136.jpg

 

client.log

 

29.08. 11:29:02.681    ***Logfile for Yuri's Revenge client***
29.08. 11:29:02.696    Client version: 2.5.0.7
29.08. 11:29:02.696    Loading settings.
29.08. 11:29:02.712    Initializing updater.
29.08. 11:29:02.712    Update mirror count: 1
29.08. 11:29:02.712    Running from: clientdx.exe
29.08. 11:29:02.712    Operating system: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1
29.08. 11:29:02.712    Selected OS profile: WIN7
29.08. 11:29:02.712    Removing partial custom component downloads.
29.08. 11:29:02.712    Checking for the existence of FinalSun.ini.
29.08. 11:29:02.712    FinalSun.ini doesn't exist - writing default settings.
29.08. 11:29:02.728    An exception occured while checking the existence of FinalSun settings
29.08. 11:29:02.728    Writing installation path to the Windows registry.
29.08. 11:29:02.965    Initializing GameClass.
29.08. 11:29:03.007    AssetLoader.LoadTextureInternal: loading texture checkBoxClear.png failed! Message: HRESULT: [0x887A0005], Module: [SharpDX.DXGI], ApiCode: [DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED/DeviceRemoved], Message: Unknown
29.08. 11:29:03.008    Creating texture on startup failed! Creating .dxfail file and re-launching client launcher.
29.08. 11:29:03.010    Starting CnCNetYRLauncher.exe and exiting.

Edited by lhtkick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you click "Launch XNA version" ?

Can you try to run clientxna.exe directly?

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, dkeeton said:

Did you click "Launch XNA version" ?

Can you try to run clientxna.exe directly?

clientxna.exe  is  ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for me. Is there is possible fix?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why does some updates always destroy the possibility to play the game? My friend got the same issue.. and it runs fine before 5.2🙄

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...