Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
AndrewFord

Streams Button not working?

Recommended Posts

on the CncNet5 (RA, TS, TD version) there is usually a flashing green button that says "streaming" whenever someone is live on twitch but it doesn't show anymore. When shall this be fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have wait until someone is streaming and then i'm gonna check what's up with it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By JaegerCrux
      I just performed a clean install of TS directly from CnCNet. The game starts up, the movies play flawlessly, the menus are totally functional. But upon starting a game, it crashes to the desktop at the load screen before any of the loading texts appear in the "screen." I get the dreaded "TS has encountered an internal error and cannot continue normally" error box, and that's it. I've attached the exception file. I'm running Win10 x64, I installed to the default directory, and my drivers should be up to date. I tried running it at 800x600, 1024x768, and native 1920x1080 resolutions. The TS Patch is installed; the error happened before and after it was installed, no change whatsoever.
      Thanks for the help. It's been years and I'd like to play what I haven't been able to play in a long time.
      except.txt
    • By Holland
      https://youtu.be/X6PPIJNVyt0
       
      Tutorial on ppmforums: https://ppmforums.com/viewtopic.php?t=44324
      Tunnel Drawer: https://ppmforums.com/viewtopic.php?t=37881
       
      Join us on the Final Sun discord server:  https://discord.gg/KbzvmG6
       
    • By kane105
      I installed the full download of Tiberian Sun and it works perfectly until the end of the second mission of the Nod campaign. After that the screen goes back and it gives the "Tiberian Sun Executable error" message and crashes. I've tried it a couple of times all with the same result. Is there any fix or anything I could try?
    • By Genio
      I want to edit the vehicle and building graphics. Where do I find the original graphics and where do I have to place the edited ones in cnc to replace the original?
       
      Greetings and thank you
    • By Doblofino667
      Hi guys, I have for the first time today joined Cncnet, as I really miss Tiberian Dawn and I had a huge itch to play it. The download went nice and quick and I was able to get it onto the pc. 
      When I run it though, I run into problems. It skips the opening animation and immediately goes to the starting menu. When I press "Start new game" the program hangs and then I need to use task manager to close it. I dinked around with the resolution and compatibility settings too but no joy. In the end I saw a user here report something similar and the admin said something to the effect of changing the rendering to GDI instead of Auto. I did that and still not working. (Obviously when you press start, you go to that snowflake screen where you select GDI or NOD - THAT is the screen that doesn't want to load)
      At this point, I have tried all sorts of screen resolutions, rendering options, windowed/fullscreen options and turned comparability settings on and off. Computer still hangs. 
      Interesting to note, that when I click other options like "Load", "Internet Game" or "Exit", those options work fine. BUT when I click on "Intro & Sneak Peek" all I see is a screen saying "Coming Attraction" and then goes back to the menu. I remember this was an advert for Tiberian Sun. It seems that I can't run the cutscenes or animations or movie sequences. 
      Oh, another thing that might be of assistance. When I run the program without comparability, it hangs after selecting "new game" but when I run it in comparability mode for Windows 95, the game does not load, it simply says "can't play movies" or somesuch. 
      I hope the info helps! Please advise. 
      Thanks a lot guys.
      J
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...