Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
DarkVen9109

Another RAED problem

Recommended Posts

The first problem I encountered in RAED might have been averted but this one I can't. I keep on getting this error although I don't see any strange viruses on HIRES.MIX file  :( Anyways, it also tells me invalid mix format. Double :(

raed_error_2.png.9b1d45c396ef671888ad9e771f021b39.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you edit the HIRES.MIX at all? If you put a file that is not stock into HIRES.MIX the RAED will do that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't edit the HIRES.MIX but I have a feeling that there is a strange file that was included there, for I don't know what it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Or open it in xcc mix editor, open the options, enable the encryption, and save it :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I already enabled the encryption and I still get the message. Probably that redalert.mix I got has no HIRES.MIX and is placed outside of it.  :S

 

Edit: Now it says Can't Find HIRES.MIX  :S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I have a new RAED problem.

The mission I create appears to crash upon loading up...?

I have no idea what the problem is, and I have checked the triggers to make sure it doesn't glitch, but it still crashes?

here is the file in question:

scg47ea.rar

Share this post


Link to post
Share on other sites

It crashes when the two Heavy Tanks attack the building right when you're units discovered them.

I needed to set that

but it seems unlikely that is the problem causing it to simply crash at start...

open it in RAED to see if there is a problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

the problem in you scenario jacko is your triggers i download the file and try it at the begining of the mission it will crash!!! then i scramble the triggers. i advise you to remake the scenario, jacko.

 

 

jacko lets chat at cncnet

Share this post


Link to post
Share on other sites

try it at the begining of the mission it will crash!!!

That's what i said was the problem...

Anyways I deleted and restructured a bunch of triggers and now its (partially) working!  :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...