Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
FP4ME

XP Not working with new client, log file uploaded

Recommended Posts

To say when I first updated it asked me to install Microsoft XNA FRAMEWORK, which I did, now it just crashes and the icon has disappeared from desktop, but I clicked on it from folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Judy, could you try the latest update please and report back, with a crash log if same result?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi tried that, still same error log file uploaded

Could you try deleting INI/Battle.ini?

Share this post


Link to post
Share on other sites

error on the new update

Hello - could you upload the client.log file, found in your game directory in /Client

Share this post


Link to post
Share on other sites

THIS ONE...SORRY

Update your operating system to the latest Service Pack and also get Platform Update for Windows Vista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My CNC not working after i updated to the new version , using windows xp .

there ils new update ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i updated my cncnet it asked to install net framework 4 something , then it gaves kabooom error :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i updated my cncnet it asked to install net framework 4 something , then it gaves kabooom error :/

Please upload the client.log file. You can find it by going to your game directory and going to a folder called Client

Share this post


Link to post
Share on other sites

My CNC not working after i updated to the new version , using windows xp .

there ils new update ?

yes after that cncnet not working for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Grant, I already did see previous page

Hi - Ah that's an old log. Look in a folder called Client, should be in your game directory where CnCNet is installed. client.log should be in there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Grant, I already did see previous page

Hi - Ah that's an old log. Look in a folder called Client, should be in your game directory where CnCNet is installed. client.log should be in there.

Ops my bad

client.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Grant , did u check my log file yet ?

Update your Windows XP to Service Pack 3.

 

If that doesn't help, then I don't know what it could be. Maybe a Pentium III with the rest of the platform doesn't cut it anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...