Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
stuffomoz

Map previews won't show up

Recommended Posts

Hey everyone,

 

With the older version of the client, map previews would look really low-res. For instance, I was not able to tell if there are oil derricks on the map etc, but my friends were. With the latest update, map previews just don't show up. It's just a black box. Tried re-installing everything.

 

I'm playing on windows 7 installed on macbook pro 15" retina display, so the screen resolution is 2880x1800. Anyone had this problem?

 

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey everyone,

 

With the older version of the client, map previews would look really low-res. For instance, I was not able to tell if there are oil derricks on the map etc, but my friends were. With the latest update, map previews just don't show up. It's just a black box. Tried re-installing everything.

 

I'm playing on windows 7 installed on macbook pro 15" retina display, so the screen resolution is 2880x1800. Anyone had this problem?

 

Thanks in advance

Hello - does your win7 have .NET 4, it's required for map rendering

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue on windows 10 and it was working before they changed the cnc client to what it is now

 

p.s. I do have framework.net 4.0 installed still not fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue on windows 10 and it was working before they changed the cnc client to what it is now

 

p.s. I do have framework.net 4.0 installed still not fixed

Client.log file please, find it in your cncnet directory in a folder called Client

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a problem. I dowload XWIS game? and see "black box", use other gamepack, and not see problem. Maybe game not have any file?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a problem. I dowload XWIS game? and see "black box", use other gamepack, and not see problem. Maybe game not have any file?

Map rendering will take a while to render every map, give it some time, check for instance - the first map in the list and that should have rendered. If not, please upload client.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...