Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
bask185

RAED does not save changes

Recommended Posts

Last couple of day it seems that RAED does not actually save the changes in the ini files. I do get the message 'saved'. But I still have to manually copy paste the text.

 

I am unsure but I think it is linked to an other inconvenience, at first I named my files after the original campaign missions, but then I changed it to custom missions like; 'cmu196ea'. When I want to open something in raed, non of these custom mission ini files are listed. I still can open them via windows, when I manually select 'open with' and then select raed but it is a bit odd that these ini files are not listed.

 

And now it is kinda annoying that the saving does not work. Every time I want to make a change:

open text in raed -> ctrl A -> Ctrl C, -> open ini file in notepad -> Ctrl A -> Ctrl V -> Ctrl S -> Alt F4

I find it more convenient to press the F2 button once.

 

- Why does this happen?

- How can I fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've always had a problem saving in RAED. The save function never works, only the save as. So I have to rename the file and use save as each time I want to save.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had a feeling... Don't think many have Win10 right now. I'm going to guess that the User Account Control has gotten even more anal. You may need to go to the raed.exe and make sure it is being ran with admin controls.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Works perfectly for me on windows 10 (without admin rights)

 

 

Can you guys look into your game folder after saving and see if the file has 0 bytes? Then it could be an old bug that happens sometimes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok guys, I tried your suggestions but save still doesn't work.

 

- The file doesn't have zero bytes after saving

- The game isn't installed in program files

- With admin permissions makes no difference

 

It's not a big deal for me, I just use save as. But happy to help fix the bug...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...