Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
dudemansmith

I need some help installing RA+ on Windows 7

Recommended Posts

Hey

 

I have read through all of the forums here and I cannot find one that deals with the problem I am having trying to do install and play RA. Can someone help me please? If I download RA+ from http://www.cnc-comm.com/community/index.php?action=downloads;sa=downfile&id=21 and then try to install on my computer with windows 7, after the installation I get the error message: Unable to execute file: C:\Westwood\Red Alert\RA95.EXE CreateProcess failed; code 740. The requested operation requires elevation.

 

I know very little about computers.... so if you can explain that to me in the simplest terms it would be appreciated.

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Somehow the installer doesn't trigger UAC on your system and thus doesn't get elevation.

 

Left click on the installation program and click on "run administrator".

Share this post


Link to post
Share on other sites

I assume you ment right click and run as administrator.... I did that and was able to install the program but when I go to play the game by clicking on the RA icon I get an error box that is titled "Launcher config file missing" with the message "You must run the game from its install directory"..... again I have no idea what that means. The other thing that I noticed was that the westwood chat thing tries to install so like it was suggested in other forums I have changed the name of RA95.LCF to _RA95.LCF. But there is already a file with this name so I end up having _RA95.LCF and _RA95 (2).LCF in that folder. To compound my confusion, and maybe yours, the map editor works, but not the game itself.... any thoughts on all of this?

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks guys. I have it working finally. I am not a fan of some of the color in the game so I will read the other forums to try to fix that unless anyone has a quick fix for the discoloration when building, subs under water etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...