Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0
runamrk

Connection Error While playing Tiberian Sun

Question

Twice in a row now me and my mate have been playing a online game of Tiberian Sun,

Both time we have had a connection error just before i was about to attack the enemy base about 1.5hrs into it which then kicks us out of the game together leaving us on our own, anyone else had this issue as it is really annoying as we are yet to successfully finish a game together.

 

Thanks

Runamrk

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
59 minutes ago, runamrk said:

Twice in a row now me and my mate have been playing a online game of Tiberian Sun,

Both time we have had a connection error just before i was about to attack the enemy base about 1.5hrs into it which then kicks us out of the game together leaving us on our own, anyone else had this issue as it is really annoying as we are yet to successfully finish a game together.

 

Thanks

Runamrk

Are you playing with or agains AI players? That could be the cause of the recon errors.

Another cause of recon errors is if you have different files. To fix that you could both do /reset in the game lobby to reset your files back to normal.

Alternatively you can use the ts-client which has an auto-save feature that will allow you to reload a save game if it goes into recon.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By 2vlado
      Hi.
      I'm playing CNC TS single player campain and loading saved game takes about 65 seconds on my system (Win8.1 64bit; Core i7 5820K; SSD). For such an old game waiting for more than a minute looks to me like something is wrong. What can i do to speed it up?
      Thanks!
    • By js1m2
      Hi Everyone,
      I've got kind of a weird issue that i saw mentioned online many times, but no fix or solutions for it.
      So, in order of steps, i installed C&C Tiberian Sun (which says includes Firestorm) from The First Decade collection, installed the First Decade Patch v1.03 Revision 4, then installed the TSPatch (from http://downloads.cncnet.org/TSpatch.exe ) and was able to get Tiberian Sun to work via the TSLauncher
      However, i finished the Tiberian Sun campaign and just went to try Firestorm and for some reason am getting the message "Unable to read scenario" when trying to start any campaign, GDI or Nod.

      I'm not sure if I'm missing any files or there's some other issue going on. Any help would be appreciated. 
    • By a_mannibal
      Currently migrating a mod from an old (10 yrs-ish) version of TibSun. Most stuff are working, except for some sounds (some working, some not). Sounds work on the older game.exe though.

      I have tried the following:
      extracting the aud files from the mix and placing them in root and MIX packing the aud files into a new MIX file So far some sounds play while others don't. 
    • By MsMnMs
      I just downloaded the Tiberian Sun: Firestorm game from the site and I was so excited to get to play this game again. Then when I went to click on the icon to start playing, I received a notice that the extention 'Game.exe' had been moved or was deleted and I have no way to play this game that I just installed. Can anyone help tell me why? Windows 10 x64 OS.

    • By stoz
      Hi,
      I installed cncnet_1.0_all.deb successfully however when it tries to run the initial setup/update it gives an error:
      Download failed: Success. In the window behind it seems that it is trying to download dotnetfx.exe and failing with the error "Cannot connect".
      Subsequent attempts to launch cncnet give the following error:
      0009:err:mscoree:CLRRuntimeInfo_GetRuntimeHost Wine Mono is not installed However, if I run
      rm -rf ~/.local/share/cncnet then run cncnet it will open the cncnet window with the same "Download failed: Success." error while trying to download dotnetfx.exe
      I am running Pop! OS 20.04 which is based on Ubuntu 20.04. Any help is appreciated.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...