Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pumpkin

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pumpkin

  • Rank
    Rifleman
  1. Hell yes, -speedcontrol worked! Thanks for all the help, everyone! I actually tried -SPEEDCONTROL, suggested by someone else, on my old laptop, running XP, but it didn't work. Perhaps it was the all CAPS? Either way; new laptop with Windows 7, and now a working RA2. Score!
  2. Have you tried what Iran suggested to me? It might not have worked for me, but it might work for you. It did seem pretty comprehensive. I'm gonna uninstall everything and give it one more try in a few days, so it would be interesting to know if it works for you.
  3. OK, I replaced the game.exe with a blank game.exe I made with Metapad. When I try to load the game, the RA2 logo image comes up, but then it disappears after a few moments. Instead of being taken to the Statue of Liberty loading screen, nothing happens and the CD eventually stops spinning. PS: I recently installed the Yuri's Revenge files, but I can uninstall them if they complicate matters right now.
  4. Still no speed slider, I'm afraid. The patch definitely worked, because the game menu has Version 1.006 displayed at the bottom. Could it be that my version of the game (or my OS) is too old for this fix to work, or should this be working no matter what version I'm using?
  5. I downloaded the 1.006 patch, which changed the bytes in question to "74 07", which I then changed to "90 90" and saved (this created a .BAK file, too, by the way). Unfortunately, the speed slider still isn't visible in campaign mode. I deleted all my saves and tried starting both campaigns over, just to be sure, but it still didn't work.
  6. Oh! I completely forgot about the patches! I don't play multiplayer, so it never even occurred to me. Right, I'll download the patch later today and then change those bytes.
  7. Oh, I get it now - that's what the numbers at the top of the screen are for! Alright, so I'm at the right offset now, but I can't find the bytes "74 07" here... I'll upload a pic, so you can see what I'm doing.
  8. Sorry I was away for so long! My laptop's charger died and I just got a new one. Thanks for the replies! Changing the speed there didn't seem to do anything, unfortunately. I've downloaded a hex editor called HxD, but I can't find the offset you're referring to. The ones I'm looking at go from 00000000 to 0042F100, but in increments of 10. There's plenty of "74 07"s in there, so at least I know I'm not looking in completely the wrong place!
  9. Any way whatsoever? Even if it involves some sort of modding? Anything, so long as it doesn't involve me paying again for another version of the game! I'm just looking for a way to insert the speed control slider, which is present in RA2's multiplayer, into the campaign mode. As is, the campaign mode runs at double speed, which is too twitchy for me to enjoy (RTS's aren't my usual genre of choice, but I do love Red Alert). I'm playing an RA2 CD from 2003's Command & Conquer Collection (contains CDs for RA2/YR, TS/FS, Renegade), on Windows XP. I've heard things about launchers and command line prompts, but I'm not sure if any of that works for this version of the game. PS: I have already asked this in another thread, but I realised I was probably off-topic there.
  10. I've got the same problem with the game running too fast on Campaign Mode, with no speed control option. I'm playing a copy of RA2 from the Command & Conquer Collection (2003) and I'm using Windows XP. I've been trying to get that -SPEEDCONTROL option to work, but it just doesn't seem to be working at all. Is there anything I can do about this version of the game on Windows XP?
×
×
  • Create New...