Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Apple Island

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Apple Island

  • Rank
    Rifleman
  • Birthday 01/01/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I think, there is no solution to the problem. I guess, it is incompatible with WinXP x64 or Intel HD graphics. I have deleted the CNCnet client because it is impossible to play with such lags. The topic can be considered closed.
  2. I have two laptops, the first Pentium P6200 2Ghz and the second Atom N450 1.6Ghz, with Intel HD Graphics (both). And lags are present in both when ONE (or more) unit shoots (skirmish for example). But Pentium is a little faster. I use WinXP x64 R2 edition (original licensed OS). It supports up to 8 processor cores, and 32Gb (in theory up to 1Tb) of memory. It works much faster for all applications except 'CNCNet RA2 Yuri' than Win 7 or 10 in my laptop. In my first message, I wrote:
  3. There is 'UseGraphicsPatch=True' setting in the ra2md.ini file. If I change it to '=Yes', it doesn't change anything. Are you implying that the problem is something else? For example? I have installed .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, 4.0.
  4. Right. I completely reinstalled the game now. And I didn't applied the graphics patch. But the lag is present as before.
  5. I do not have any compatibility modes. Single player is ok. I applied the patch because the game is lag (during explosions) via the Internet, like a explosion lag over cncnet. This lag was like a freezing. After apply the patch, I can play online normally (game.exe and gamemd.exe).
  6. This is my second topic about this problem. I have RA2 and Yuri installed. And patched by CnCGraphicsPatch. And there is no problem in single player mode or throught internet for any resolution. But, if I play over CNCNet client (skirmish or internet), I always have lags during explosions (as on a Pentium 1 PC), or prism tank/rocketer shoots, or paradrop and the like. The following points were checked: [*]Go to Client Options and under Display, and choose a renderer until the game is fast. - (Default, Software, DDWrapper, DxWnd: No effect; TS-DDraw: during startup the game freezes (white screen); IE-DDraw: an error appears during the game start) [*]Ensure your video drivers are up to date. - (I have updated drivers.) [*]In the client settings toggle 'videobackbuffer' on and off - (No effect. When I toggle the client setting 'videobackbuffer' on and off, this changes the 'UseGraphicsPatch=' value in the RA2MD.ini file between true and false, but no effect.) [*]Try toggling 'graphics patch' on and off - (Where? The CnCGraphicsPatch can not be applied to a file Gamemd-spawn.exe) [*]Try a lower resolution - (The problem is the same for any resolution.) [*]If lag is in online games and not skirmish, try selecting different tunnelling servers - (Both modes) Also the RA2MD.ini file contains the following lines: [Video] AllowHiResModes=yes AllowVRAMSidebar=no VideoBackBuffer=no StretchMovies=no ... e.t.c. The system that I have: OS WinXp, video Intel GMA , CNCNet client v3.5.0.5. How can I fix this problem?
  7. When I toggle in the client setting 'videobackbuffer' on and off, this changes the 'UseGraphicsPatch' value in the ini file true and false, but does not give an effect.
  8. When I say explosions, I mean one or more Guardian GI or Grand Cannon shoots, a Tank or Building explodes. Number of units does not matter.
  9. I have RA2 and Yuri installed. And patched by CnCGraphicsPatch. And there is no problem in single player mode or throught internet for any resolution. But, if I play in the CNCNet client (skirmish or internet), I always have lags when explosions occur. The CnCGraphicsPatch can not be applied to a file Gamemd-spawn.exe. The following points were checked: [*]Go to Client Options and under Display, and choose a renderer until the game is fast. - (Default, Software, DDWrapper, DxWnd: No effect; TS-DDraw: during startup the game freezes (white screen); IE-DDraw: an error appears during the game start) [*]Ensure your video drivers are up to date. - (I have updated drivers.) [*]In the client settings toggle 'videobackbuffer' on and off - (No effect) [*]Try toggling 'graphics patch' on and off - (The CnCGraphicsPatch can not be applied to a file Gamemd-spawn.exe) [*]Try a lower resolution - (The problem is the same for any resolution.) [*]If lag is in online games and not skirmish, try selecting different tunnelling servers - (Both modes) Also the RA2MD.ini file contains the following lines: [Video] AllowHiResModes=yes AllowVRAMSidebar=no VideoBackBuffer=no StretchMovies=no ... e.t.c. The system that I have: OS WinXp, video Intel GMA (LoL), CNCNet client v3.4.0.5.
×
×
  • Create New...