Jump to content
  • 0

RA2 Game works, but wont launch from CnCNet client?


Mariussss
 Share

Question

Hi, everything works perfectly for me, but all my 3 friends gets this crash\bug. When they or me start a game their screen just flashes and nothing happens, mine is the only one to load. We installed the same RA2\Yuri copy, tried reinstalling but same bug happens. We are not on LAN btw.

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi, everything works perfectly for me, but all my 3 friends gets this crash\bug. When they or me start a game their screen just flashes and nothing happens, mine is the only one to load. We installed the same RA2\Yuri copy, tried reinstalling but same bug happens. We are not on LAN btw.

Hey there

 

Sorry to hear about this. Please could you all check that you do not have wsock32.dll in your game directory? If so remove, and re-test.

 

If the screen is black, be sure to enable ts-ddraw in the client options.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Sorry to hear about this. Please could you all check that you do not have wsock32.dll in your game directory? If so remove, and re-test.

 

If the screen is black, be sure to enable ts-ddraw in the client options.

 

That fixed it! dont know why i didnt have to do this, but it worked for my friends. awesome!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...