Jump to content
  • 0

my 3 PC's will not connect to the servers after installing the updates


jeremy.groeneweg
 Share

Question

I installed the latest updates to the RA2/YR launcher yesterday on my PC's, and my Windows 7 and 10 laptops and my Windows 8.1 desktop no longer connect to the servers. I just get to an empty lobby that says "Connection to the server has been lost. Attempting to reconnect" in red. Does anybody have any idea what could be going on?

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I installed the latest updates to the RA2/YR launcher yesterday on my PC's, and my Windows 7 and 10 laptops and my Windows 8.1 desktop no longer connect to the servers. I just get to an empty lobby that says "Connection to the server has been lost. Attempting to reconnect" in red. Does anybody have any idea what could be going on?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I installed the latest updates to the RA2/YR launcher yesterday on my PC's, and my Windows 7 and 10 laptops and my Windows 8.1 desktop no longer connect to the servers. I just get to an empty lobby that says "Connection to the server has been lost. Attempting to reconnect" in red. Does anybody have any idea what could be going on?

Hello - we're working on this and hope to have a solution released today.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...