Jump to content
  • 0

Red Alert 1 Displaying menus incorrectly, missing controls - Windows 10


littletoyboat
 Share

Question

Hi, I'm new here, so I apologize if this is a known thing. I tried searching, and I couldn't find any similar issues, probably because it's hard to describe.

 

I installed RA1 a few days ago, and I've been playing and enjoying it fine. No problems at all. Then, today, I thought I'd look at the multiplayer game. I joined a lobby, then backed out again, because I wasn't quite ready to play another human yet.

 

Then, I loaded up the single player game. Right away, I knew something was weird, since the menu fonts were off. Also, I couldn't use my mouse! I had to use the arrow keys to select options.

 

Once the game loaded in, something was SERIOUSLY wrong. None of the controls on the right displayed at all. My cursor didn't show up, but when I moved my mouse, the entire screen moved around. It was crazy!

 

The game is entirely unplayable now. I don't know what I did. I don't know if joining the multiplayer lobby affected it or not, but this bug happened immediately after that.

 

I'm using Windows 10. I've played the game in both windowed mode and fullscreen, at different resolutions.

Red_Alert_Menu_Fonts.jpg.f26fd4ca9b9700101114f611d25d6cc2.jpg

Missing_UI.jpg.0ccb231e08dc8927d6b9a59d669e6179.jpg

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...