Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Razor_wolf89

Technical Difficulties

Recommended Posts

ok... idk whats going on with my mod... of the Tiberian Dawn Redux, it says

 

You have encountered a serious error. serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that dose not meet the minimum specifications for the game. please vits blah bla... ok so whats wrong with this.... if i can play all the C&C's even the newest then why cant i play this one ?!?!

 

Please someone tell me whats wrong as soon as possible @[email protected] its driving me nuts !!!!

 

i mean im useing a Nvidia  GeForce 8500 GT model and my sounds fine... i have 3 gigs of ram, and more then 30 gigs of space. what is wrong here?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like your Tiberian Dawn Redux is corrupted. Try uninstalling then deleting the folder then installing again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok... idk whats going on with my mod... of the Tiberian Dawn Redux, it says

 

You have encountered a serious error. serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that dose not meet the minimum specifications for the game. please vits blah bla... ok so whats wrong with this.... if i can play all the C&C's even the newest then why cant i play this one ?!?!

 

Please someone tell me whats wrong as soon as possible @[email protected] its driving me nuts !!!!

 

i mean im useing a Nvidia  GeForce 8500 GT model and my sounds fine... i have 3 gigs of ram, and more then 30 gigs of space. what is wrong here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Delete all the data in you Zero Hour folder and reinstall the game and patch it to v1.04 then make sure the mod is properly installed to that folder.

 

If you are running Windows Vista or WIN7 you need to run the program as an Administrator. Also try to re download the mod and run the installer as Administrator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is something called the edit button you know myers. ;)

 

The issue have been solved outside of the forums!

 

He had conflicting mods installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had merged the two separate topics. That may have caused the posting issue. ;)

 

*merged previous post*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...