Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0
Sign in to follow this  
Noyjitat

Major issue with deleting items on final alert 2 yuris revenge

Question

Okay so for some very strange reason I have some trees and ore drills I'm unable to delete. When I first saved the map and loaded up they were not present until the game loaded but now they are. And the only way to ever supposedly delete them is to to put ton of stuff on them and then start deleting objects. Eventually I'm able to remove a few then some of the new ones I placed are also undeleteable. What is causing this? Is there another map editor I should be using other than final alert? I know final alert is pretty damn old like the existing games but people do make new and better tools over the years and im surprised nobody ever made something better or if they did I haven't found it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Dusty
      It seems like you only support Windows.
      Is this correct?
      If so.... are there ways around this?  I'm very new with the Mac so a detailed answer would be much appreciated.

      Thanks!
       
    • By SiNNeR
      When I’m playing game I click on the hot links at bottom of screen but instead of grouping or all of the same unit, it goes to the windows screen. Not sure if there is a setting I need to fix. 

    • By johnmike
      I tried other ways on forum deleting Version and reinstalling it 5 times. still IHAVE DIFFERENT FILE FROM HOST
      client.log
    • By JMRZ
      I am having an issue where the game is installed correctly using wine and loads the game right up to the CNCnet menu for version 5.5 but each time I try to join a game, create a game, play a skirmish or anything past the point of "Launch Game" will immediately kick me back to the menu.
      I've been tinkering with it for a while and I'm not sure if its related to the game itself, the CnCNet client, or maybe I made a mistake somewhere along the way.
      Any guidance on this would be greatly appreciated and good vibes shall flow forth for your generosity.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...