Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Grant

Tunnels Status Thread - Find your tunnel that is offline

Recommended Posts

TUNNEL SERVER STATUS INFORMATION

Below is list of servers updated to show the reasons why your server has been turned offline.
Please rectify and let us know in a new topic that your server is now working. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Virus.exe    v2    74.91.10.4:50000
Reason: Bad name

[EU] Fast Europe Server v2 - www.FreeGameHosting.eu  [Community]    v2    91.121.146.57:51337
Reason: Does not load anyone into the game apart from host.

 [RU] #2 ? ???? ???? ????? ???  [Community]    v2    95.47.161.70:50001    4 / 1337
Reason: Does not load anyone into the game apart from host.

nicoyazawa  [Community]    v2    115.159.225.224:50000    0 / 8    
Reason: Non responsive in tests

FAST TUNNEL [HELSINKI, FIN]  [Community]    v2    87.100.144.107:50000    0 / 64
Reason: Non responsive in tests

Purple-Horizon-Clan.net German#02 Red Alert 2
Reason: Non responsive in tests

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Reason: Does not load anyone into the game apart from host.

 

Probably server is reachable at port 50000 TCP but not at 50000 UDP?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Long live CNC    v2    89.36.219.42:50000    0 / 200 - Romania
Reason: Non responsive in tests

[EU] The Amsterdam Hub | Fast network    v2    141.138.138.169:50000    0 / 420 - Amsterdam
Reason: Non responsive in tests

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Noahsark
      Hi,
      I was trying to fix a problem that cause my game frequently freeze after a few second of game starting. I searched many similar problems but there is nothing solve my problem. I tried almost every thing that I can find in the game folder.  My PC is win10+amd ryzen 5+ GTX1080ti. Finally I found the problem is the "VideoBackBuffer" option in redalert.ini. When I set VideoBackBuffer=No my game start to work properly. There should be something wrong when it is Yes by default. 
      This really troubled me many days since this option is not in any game config UI. Hopefully this will help the others that have same problem and this could be fixed soon. 
    • By Noyjitat
      Okay so for some very strange reason I have some trees and ore drills I'm unable to delete. When I first saved the map and loaded up they were not present until the game loaded but now they are. And the only way to ever supposedly delete them is to to put ton of stuff on them and then start deleting objects. Eventually I'm able to remove a few then some of the new ones I placed are also undeleteable. What is causing this? Is there another map editor I should be using other than final alert? I know final alert is pretty damn old like the existing games but people do make new and better tools over the years and im surprised nobody ever made something better or if they did I haven't found it.
    • By poey2002
      All is Dawn of the Tiberium Age, Twisted Insurrection and Red-Resurrection is 3 Games Crash my Game Help!
    • By Skybee
      Hello again!
      I have been working on salvaging old computers from my closet so my crew can enjoy some C&C95 together.
      On my old GatewayCx210x, windows XP Sp3, machine, C&C95 Gold works great until I shutdown or restart the computer. Then, after I do a shutdown/restart, I return to open game and nothing happens. The game is in the task manager process list, but never actually opens anything at all. To fix this, I have to uninstall/reinstall C&C95 Gold. I used Nyerguds installer from http://nyerguds.arsaneus-design.com/cnc95upd/cc95p106/
      Is this an installer problem and should I try a different installer? What should I do?
      This is just an annoyance. Besides this, the game continues to process great without any weirdness.
      Thanks for any help, appreciate it.
    • By Rayko
      My apologies if I am asking in the wrong forum.
      So, since the last update of CNCnet for Yuri's revenge, the .exe files keep getting self deleted. 
      is there a way to fix this? anybody else is experiencing this issue?
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...