Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0
[FZ]MALiK

Game is slower than a normal speed even the speed is full

Question

Hi CNCNET,

             I,m a cncnet user and use to play yuri,s revenge(r a 2) there.It was running good but since a few days ago,i,m facing a problem.When i play online with anyone,my game becomes slow(not laggy).Seems like it is running on low speed such as 45 fps.But i checked the game speed and it shows full speed.It happens only when i play online.When i play offline(skirmish),there is no problem there.So Kindly help me please because no one wants a slow game in his room so i,m facing a big problem.I have reinstalled the client many times(also reinstalled the windows 2 times).Reinstalled the game too.

MY PC INFORMATION:

    *OS: window 7 64 bit

    *Processor: i-5

    *GPU: AMD radeon HD 7000 (1 gb)

 

Hope i,ll get the solution soon. THANKs 

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By [email protected]
      Hey, I don't receive the verification code. I've tried a couple of time in about 5 days.
      Thanks in advance!
    • By jh liton
      Why it happening very often after update to version 5.3. Connecting lost with cnc very often. Also game is crashing sometimes.
       
       
       


    • By Randz
      game is running extremely slow even at max speed
    • By damast862
      New to forums. 
      I'm sure some may recognize my nick.
      Since this newest update, my CNCnet will not run.  Right click on the program, click on "run as admin" and it's as if nothing happened. The game doesn't even attempt to run, and it does not give me a message. Tried restarting PC, re-installing the game to no avail. Any help or advice would be appreciated. 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...