Jump to content
  • 1

The parameter is incorrect


idennek
 Share

Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I am having the same issue. However, the error occurs during installation of cncnet.  I have uninstalled both cncnet and ra2 and re-installed multiple times resulting in the same error during reinstall of cnc net.  Have tried reinstalling on different drives and cleaned out temp files with no success.  below is the clientlog.

29.11. 07:58:58.080    ***Logfile for Yuri's Revenge client***
29.11. 07:58:58.087    Client version: 2.6.2.6
29.11. 07:58:58.090    Loading settings.
29.11. 07:58:58.174    Initializing updater.
29.11. 07:58:58.180    Update mirror count: 1
29.11. 07:58:58.182    Running from: clientdx.exe
29.11. 07:58:58.186    Operating system: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
29.11. 07:58:58.188    Selected OS profile: WIN810
29.11. 07:58:58.192    Removing partial custom component downloads.
29.11. 07:58:58.196    Checking for the existence of FinalSun.ini.
29.11. 07:58:58.200    FinalSun.ini doesn't exist - writing default settings.
29.11. 07:58:58.204    An exception occured while checking the existence of FinalSun settings
29.11. 07:58:58.209    Writing installation path to the Windows registry.
29.11. 07:58:58.549    Initializing GameClass.
29.11. 07:58:58.654    InitGraphicsMode: 1920x1080
29.11. 07:58:58.674    KABOOOOOOM!!! Info:
29.11. 07:58:58.678    Message: HRESULT: [0x80070057], Module: [General], ApiCode: [E_INVALIDARG/Invalid Arguments], Message: The parameter is incorrect.

29.11. 07:58:58.682    Source: SharpDX
29.11. 07:58:58.686    TargetSite.Name: CheckError
29.11. 07:58:58.689    Stacktrace:    at SharpDX.Result.CheckError()
   at SharpDX.DXGI.SwapChain.ResizeBuffers(Int32 bufferCount, Int32 width, Int32 height, Format newFormat, SwapChainFlags swapChainFlags)
   at Microsoft.Xna.Framework.Graphics.GraphicsDevice.CreateSizeDependentResources()
   at Microsoft.Xna.Framework.Graphics.GraphicsDevice.Reset()
   at Microsoft.Xna.Framework.Graphics.GraphicsDevice.Reset(PresentationParameters presentationParameters)
   at Microsoft.Xna.Framework.GraphicsDeviceManager.ApplyChanges()
   at DTAClient.DXGUI.GameClass.SetGraphicsMode(WindowManager wm)
   at DTAClient.DXGUI.GameClass.Initialize()
   at Microsoft.Xna.Framework.Game.DoInitialize()
   at Microsoft.Xna.Framework.Game.Run(GameRunBehavior runBehavior)
   at DTAClient.Startup.Execute()
   at DTAClient.PreStartup.Initialize(StartupParams parameters)
   at DTAClient.Program.Main(String[] args)
29.11. 07:58:59.291    Hardware info: Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz (4 cores) | Video controller: NVIDIA GeForce GTX 1080 | Total physical memory: 16GB
 

Edited by Zeebo
Link to comment
Share on other sites

  • 0

This appears to be resolution dependent, I have had no problem until I added my 5120x1440 monitor as my main screen. If I go back to the 2560x1400 monitor as my main screen then there is no problem.

 

Looks like a resolution bug.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...