Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0
drhodes

Red Alert Online Cannot Connect

Question

Hi,

I have a group of 4 of us that are all trying to play Red Alert online against one another and we are all having the same trouble. It appears we keep losing connection but not sure what to do. Any help would be appreciated.

Thanks!

C&C.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

You can only connect with 3 players at the same time, the server doesn't allow more than 3 connections from one IP address. You guys will have to play LAN games instead :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By AndrewFord
      on the CncNet5 (RA, TS, TD version) there is usually a flashing green button that says "streaming" whenever someone is live on twitch but it doesn't show anymore. When shall this be fixed.
    • By Genio
      I want to edit the vehicle and building graphics. Where do I find the original graphics and where do I have to place the edited ones in cnc to replace the original?
       
      Greetings and thank you
    • By sk0rp
      I was just wondering but is this an issue that is on the team's radar?
       
      If you take my name Bane_ for example on this month's RA ladder, there is a total mix of average fps for my games (as low as 43 fps even...). By way of comparison, if I'm playing normally on CnCNet I can quite happily be in 8 player games with it running at full speed without any issues at all. Multiple other people suffer from the same issue if you go checking through the names so I'm not sure what's up really.
       
      It isn't lag but when a game decides it's going to average more around say 40-50 fps, you experience it as a periodic hitching all the way through the match (right from the word go so it doesn't worsen as more and more units and structures are built) and it leads to a pretty unpleasant game as it messes around with your build timings and Q and so on in what should be a fast-paced game.
       
      Is there any obvious culprit that could be causing dropped frames like that? Restarts don't seem to help, neither does running the quickmatch client directly with CnCNet closed and as few other programs open as possible.
    • By NHG(N_HuyGamingVN)
      Can someone find music.ini for RA1 to me
      I try to add some music but i didn't find any ini files yet.....
       
      THANK YOU,
      NHGVN
    • By ConstructionWorker
      I've been wanting to play red alert for a while but i don't know which version to download. I am currently using macOS Catalina 
       
      If someone can help me I would appreciate it.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...