Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0

Question

hello, after a few days of playing on cncnet (2-3 days after installed it and kept playing), every single time the menu client stops working the the app doesn t respond anymore
is there any way to solve this problem? 

i have to mention that i have a windows 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello , could you check antivirus software hasn't quarantined any client files? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 2/11/2018 at 2:38 PM, Grant said:

Hello , could you check antivirus software hasn't quarantined any client files? 

i don't have any antiviur on this computer... so it can't be that

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

We need some additional information to help you out. In order for us to work out your issue, we will require your client.log file. Please attach it to your reply.

Finding your client.log file:

  1. Navigate to your Red Alert 2 folder. This is where CnCNet is installed.
  2. Look for the folder called "Client"
  3. Inside this folder, there will be a file called client.log

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah that is it, though nothing to see in that one it seems, can you check you haven't got any files in your "\Client\ErrorLogs" folder?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
19 hours ago, Grant said:

Yeah that is it, though nothing to see in that one it seems, can you check you haven't got any files in your "\Client\ErrorLogs" folder?

there are some files, 2 text files and each their own archived version

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Looks like it doesn't get past InitGraphicsMode. I suspect a graphics driver issue.

You can give the XNA version of the client a try:

  1. Download and install Microsoft XNA Framework Redistributable 4.0 Refresh
  2. Go to your Yuri's Revenge directory, then to the "Resources" sub-directory, and there start clientxna.exe (depending on Windows settings it might display just "clientxna" as the file's name)

Does the client work then?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

after a while of waiting it seemed to be back to normal(i re-installed it after the new patch), but whenever i try to pause the game it keeps switching between a black screen and the pause screen and in order to get rid of that (note that i can t use ctrl+alt+del or windows button) i have to press the power button to set the laptop to sleep and only after that i can exit the game.. what is this problem?

Edited by DumiKapPutin

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 25/03/2018 at 9:39 AM, DumiKapPutin said:

after a while of waiting it seemed to be back to normal(i re-installed it after the new patch), but whenever i try to pause the game it keeps switching between a black screen and the pause screen and in order to get rid of that (note that i can t use ctrl+alt+del or windows button) i have to press the power button to set the laptop to sleep and only after that i can exit the game.. what is this problem?

How do you mean by pausing the game? Pressing Alt + Tab, going into the in game menus? 
It could be your game renderer needs changing? What are you using currently (Look in the client options under Game renderer)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By MBa
      Hi community, 
      the last week i was playing a few qm's. Today I wated to login again but it is not possible for me. I don't see the login dialog. Instead it's firing up a message instructing me to create a ladder account, which i already have. I am adding a screen down below. Is the request to the server stuck or something? 
       
      Thx in advance. 
       

    • By LFZombie
      I'm trying to create a portable version of RA2, so I want to eliminate the registration for Blowfish.dll. I found a link from @Iran where @FunkyFr3sh described a method here:
      https://ppmforums.com/topic-41629/using-blowfishdll-without-registration-no-admin-rights/
      But the example there is dead, and I can't seem to produce a manifest that works. MT.exe gave me this:
      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?> <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0"> <file name="blowfish.dll" hashalg="SHA1"> <comClass clsid="{1440AD10-6AA8-11D1-B6F9-00A024DDAFD1}" tlbid="{E7F91750-8861-11D1-B707-00A024DDAFD1}" description="Blowfish encryption algorithm"></comClass> <typelib tlbid="{E7F91750-8861-11D1-B707-00A024DDAFD1}" version="1.0" helpdir="" flags="HASDISKIMAGE"></typelib> </file> <comInterfaceExternalProxyStub name="IBlockCipher" iid="{E0113100-6A7C-11D1-B6F9-00A024DDAFD1}" tlbid="{E7F91750-8861-11D1-B707-00A024DDAFD1}" proxyStubClsid32="{E0113100-6A7C-11D1-B6F9-00A024DDAFD1}"> </comInterfaceExternalProxyStub> </assembly> But it does nothing. I'd be grateful for any help.
    • By NightShadow
      I recommended my friend to update YR to play online on cncnet. At first he can play with me normally, but 3 days after installed the program this happen to him

      How can this problem be solved? He's very frustrated because it is suddenly happen and he doesn't want to quit YR. Please help.
      p.s. he doesn't have an account on cncnet community, but if anyone who can help him and wants to talk to him. I'll tell him to register on this site.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...