Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0
Sign in to follow this  
El-deeb

Error launching the game !

Question

i can't play  😕
this shows up when i try to launch

1.PNG

Edited by El-deeb

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Dusty
      It seems like you only support Windows.
      Is this correct?
      If so.... are there ways around this?  I'm very new with the Mac so a detailed answer would be much appreciated.

      Thanks!
       
    • By SiNNeR
      When I’m playing game I click on the hot links at bottom of screen but instead of grouping or all of the same unit, it goes to the windows screen. Not sure if there is a setting I need to fix. 

    • By johnmike
      I tried other ways on forum deleting Version and reinstalling it 5 times. still IHAVE DIFFERENT FILE FROM HOST
      client.log
    • By JMRZ
      I am having an issue where the game is installed correctly using wine and loads the game right up to the CNCnet menu for version 5.5 but each time I try to join a game, create a game, play a skirmish or anything past the point of "Launch Game" will immediately kick me back to the menu.
      I've been tinkering with it for a while and I'm not sure if its related to the game itself, the CnCNet client, or maybe I made a mistake somewhere along the way.
      Any guidance on this would be greatly appreciated and good vibes shall flow forth for your generosity.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...