Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0
Sign in to follow this  
IIWickedII

I need help with my Origin version.

Question

I have a problem with my Origin version of the game, and see this as my last ditch effort to thy and fix it.
The problem is that my game starts with sound, but has a black screen. I hear the intro, the main menu music, but i don't see anything.
It happens with both RA2 and YR, so i would like if someone knows how to help me.
Thank you in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Running Red Alert 2 & Yuri's Revenge Campaign

It's a known problem, you can try the DxWnd proxy dll.
Extract the files into your game folder and afterwards try to start the game again:

http://downloads.cncnet.org/Games/RedAlert2/ts-yr_proxy.zip

 

Note: the game will now run in a window, you can adjust the window size by modifying the game resolution in ra2.ini and ra2md.ini, Example files can be found here:

http://downloads.cncnet.org/Games/RedAlert2/RA2.INI
http://downloads.cncnet.org/Games/RedAlert2/RA2MD.INI

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
41 minutes ago, FunkyFr3sh said:

It's a known problem, you can try the DxWnd proxy dll. Extract the files into your game folder and afterwards try to start the game again:

http://downloads.cncnet.org/Games/RedAlert2/ts-yr_proxy.zip

 

Note: the game will now run in a window, you can adjust the window size by modifying the game resolution in ra2.ini and ra2md.ini, Example files can be found here:

http://downloads.cncnet.org/Games/RedAlert2/RA2.INI

http://downloads.cncnet.org/Games/RedAlert2/RA2MD.INI

 

Thank you so much...i can get used to the window mode, as long as i can play the game properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By [email protected]
      Hey, I don't receive the verification code. I've tried a couple of time in about 5 days.
      Thanks in advance!
    • By jh liton
      Why it happening very often after update to version 5.3. Connecting lost with cnc very often. Also game is crashing sometimes.
       
       
       


    • By Randz
      game is running extremely slow even at max speed
    • By damast862
      New to forums. 
      I'm sure some may recognize my nick.
      Since this newest update, my CNCnet will not run.  Right click on the program, click on "run as admin" and it's as if nothing happened. The game doesn't even attempt to run, and it does not give me a message. Tried restarting PC, re-installing the game to no avail. Any help or advice would be appreciated. 
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...