Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0
Tazar

Problem with update 5.0

Question

Hi guys!

Just updated to version 5.0, but i have an error after the update and i cant enter the client.

It's happening on both my 2 computers; how to fix this?

i had to reinstall the client and refuse the update, but seems like few people can see or enter my game lobby

Thank you in advance,

Tazar

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
14 minutes ago, Tazar said:

Hi guys!

Just updated to version 5.0, but i have an error after the update and i cant enter the client.

It's happening on both my 2 computers; how to fix this?

i had to reinstall the client and refuse the update, but seems like few people can see or enter my game lobby

Thank you in advance,

Tazar

Hi Tazar what is the error you get?

  • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
30 minutes ago, Tutankhamun said:

this 

 

posted image

im getting too

posted image

my friend also gets that error. i thinks it is all about windows 7. 

[Edit] I use windows 10 ddnt get that error.

Edited by vasha

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, vasha said:

posted image

my friend also gets that error. i thinks it is all about windows 7. 

[Edit] I use windows 10 ddnt get that error.

so what can i do with windows 7?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

.NET 4.5 update won't work either (on a Windows 7 machine). I receive this message:
 

mirconet4.5error.jpg

.....plus, opening the CnCnetclient directly only presents this message:

cncnetclient error.jpg

 

...I have noticed while reading the other images within the newer support threads of this same issue that the "KABOOOOM" error message claims different file strands are to blame - at least at first, when looking at the reason it failed.
ughhhh what a nightmare.

Edited by RAINMAKER_

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, RAINMAKER_ said:

.NET 4.5 update won't work either (on a Windows 7 machine). I receive this message:
 

mirconet4.5error.jpg

.....plus, opening the CnCnetclient directly only presents this message:

cncnetclient error.jpg

 

...I have noticed while reading the other images within the newer support threads of this same issue that the "KABOOOOM" error message claims different file strands are to blame - at least at first, when looking at the reason it failed.
ughhhh what a nightmare.

 

 

you have to uninstall all net.framework products in your software and install the 4.5 version  again

Edited by Tutankhamun

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 hours ago, RAINMAKER_ said:

.NET 4.5 update won't work either (on a Windows 7 machine). I receive this message:
 

mirconet4.5error.jpg

.....plus, opening the CnCnetclient directly only presents this message:

cncnetclient error.jpg

 

...I have noticed while reading the other images within the newer support threads of this same issue that the "KABOOOOM" error message claims different file strands are to blame - at least at first, when looking at the reason it failed.
ughhhh what a nightmare.

Try to repair the latest .NET Framework 4.x.x version you have installed and make sure you have the latest updates installed

Edited by Lud0wig

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 8/26/2019 at 6:20 PM, Tazar said:

Hi guys!

Just updated to version 5.0, but i have an error after the update and i cant enter the client.

It's happening on both my 2 computers; how to fix this?

i had to reinstall the client and refuse the update, but seems like few people can see or enter my game lobby

Thank you in advance,

Tazar

Hello CNCNet,

i have the same problem. i'm a CNC Net Yuri's Revenge player and was able to play well before. But a few day ago, updated the client and then can't load/open the client and nothing show up. Found below error in client-log. How to fix this?

PC is windows7 and .net 4.5.1 is installed.

client.log

AssetLoader.LoadTextureInternal: loading texture checkBoxClear.png failed! Message: External component has thrown an exception.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By johnmike
      I tried other ways on forum deleting Version and reinstalling it 5 times. still IHAVE DIFFERENT FILE FROM HOST
      client.log
    • By JMRZ
      I am having an issue where the game is installed correctly using wine and loads the game right up to the CNCnet menu for version 5.5 but each time I try to join a game, create a game, play a skirmish or anything past the point of "Launch Game" will immediately kick me back to the menu.
      I've been tinkering with it for a while and I'm not sure if its related to the game itself, the CnCNet client, or maybe I made a mistake somewhere along the way.
      Any guidance on this would be greatly appreciated and good vibes shall flow forth for your generosity.
    • By wilkes45
      Ever since the install of this, the patriot missile base defense towers, for the allied faction dont do anything. They build and then just sit there. Before theyd actually shoot at stuff. The game runs as it should, and doesnt really have any bugs, the only issue is literally the base defense towers.

      Am i missing a file?
    • By Showtimera2
      https://ladder.cncnet.org/ladder/1-2020/yr/games/120796
    • By fubar
      Trying to setup Origin RA2/YR on a new Macbook Pro 16".  Downloaded the software from Origin, installed latest YR CNC5 installer.  The new MBP16 has a Radeon Pro 5300M.  Following the issues I experienced:
      1. Using Origin, I can start the program but I see the application only on around 1/9 of the display on the top left side of the MBP16 display - the rest is black and obviously the game cannot be payed due to the small resolution.  Tried to look for solutions, changed to the latest ddraw.ddl I could find - no change
      2. Using CNC, I can set it up but I cannot run it in a full display mode .  The main screen shows in around 2/3 of the display and does not scale / stretch at all.  When running a skirmish, the game display is slightly bigger than the one I experience in point 1. above but only slightly and I cannot play it due to display/resolution limitations.
       
      Wonder if there is a specific Radeon setup I should use or any fixes that I should use to have a working game.
      Thanks in advance
      Fubar
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...