Jump to content

CnCNet Forums

Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • 0

Question

when i click download and then run, it installs and then gives me this error message when i try to start the game.

have tried several times and even different ways but cant seem to get past that :(

image.thumb.png.5728dd2dde25b7c12d7452c0109ad493.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By FunkyFr3sh
      Command & Conquer 1, Red Alert, Tiberian Sun, Dune 2000 (+ Mods)
       
       
      Linux (Ubuntu) example:
      sudo apt-get install libmono-system-core4.0-cil mono-runtime wget http://downloads.cncnet.org/cncnet-server.exe nohup mono cncnet-server.exe --name "My cool server" --maxclients 200 --port 50001 > cncnet-server.log &  
       
      Server doesn't work? Get the latest mono version:
      http://www.mono-project.com/download/#download-lin
       
       
      Windows:
      On XP, Vista and 7 make sure .NET 4.0 is installed: https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=17113
      Download the server and start it: http://downloads.cncnet.org/cncnet-server-gui.exe
       
       
      Note: Servers are chosen automatically by CnCNet and are only used in case 2 players fail to establish a Peer-To-Peer connection.
       
       
       
       
       
      Yuris Revenge (+ Mods)
       
       
      Linux (Ubuntu) example:
      sudo apt-get install default-jre wget http://downloads.cncnet.org/cncnet-tunnel.exe nohup java -jar cncnet-tunnel.exe -name "My cool server" -maxclients 200 -port 50000 -headless > cncnet-tunnel.log &  
       
      Windows:
      Download the server and start it: http://downloads.cncnet.org/cncnet-tunnel.exe
       
       
      Note:  To use a specific server you'll have to select it via the advanced settings while hosting a game room.
       
       
       
       
      Linux autostart
      crontab -e @reboot nohup mono ~/cncnet-server.exe --name "My cool server" --maxclients 100 --port 50001 > ~/cncnet-server.log &  
       
       
      The servers will not show up instantly on the website, it can take up to 30 minutes
       
       
       
    • By TAK02
      Whenever you run RA2YR (or even TS), can you set the resolution of at least 2560x1600?

      If so, do you have a resolution option that increases the 2560 width but not the 1600 height?

      Does that option work? How far can you widden the resolution without increasing the height of 1600?
       
      Note: Included MO, TI and DTA because they use the TS/YR engine, and so are included in this question. It's a question of engine limits.
    • By wairich
      Dawn of tiberium age works normally, mission, skrimish ..., but I can not host oline games with my friends, I can call him to play but when I play the game I am playing alone, a notification appears saying that my friends were defeated and I'm alone, can help (PS.My English is bad, excuse any inconsistency)
    • By Noddynod443
      Dear admins,
         I was able to change the gameport values of CnCNet for Tiberian Dawn , Red Alert 1 , and Tiberian Sun-(so that I could play C&C games on my PC that is using a multiseat gaming software called: softxpand)- by going to the option in CnCnet's game settings...
       
      However for Yuri's Revenge, there is a different "style" of CnCNet and it does not have an option in the settings to change the gameport. How do I change the gameport for Red Alert 2 and Yuri's Revenge to make it compatible with the multiseat software?
      Thank You,
                Noddynod443 
    • By Howelsy1991
      Hi
      Trying to download and launch Dawn of Tiberian Age (and the others, once I manage to get  this one working), using Windows 10, however when downloading n& trying to launch I am not having much luck.
      Could somebody assist?
      Thanks
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×